Vechtdal: een prachtige omgeving!

Wat kunt u allemaal bij ons in de omgeving zien? Prachtige heidevelden, bossen, de rivier 'de Vecht', zandverstuivingen, en mooie oude brinkdorpen. Maar u kunt met kinderen ook op een andere manier actief bezig zijn, er zijn diverse kinderroutes in de omgeving.

En wat denkt u van heerlijk kanoën op de Vecht, of mountainbiken in de bossen. Ook kunt u een gps-tocht op de step maken. Er zijn heel veel mogelijkheden, er is voor iedereen wel wat.

Er zijn ook diverse parken in de omgeving zoals Ponypark Slagharen/ Hellendoorn, vogelpark de Lorkeershoeve met roofvogelshow in Lutten, cowboy en indianen- speelreservaat Coevorden, of u kunt met de kleine kinderen een dagje naar Plopsaland gaan. De dierentuinen in Emmen en in Nordhorn zijn zeker een bezoek waard. Een dagje winkelen in Hardenberg mag natuurlijk niet ontbreken. Op de informatiekaart die u bij aankomst ontvangt, vindt u deze en andere tips.

Bij de receptie vindt u nog veel meer folders over de kinderroutes, allerlei bezienswaardigheden, attracties of gewoon leuke uitstapjes. U bent van harte welkom tijdens de openingstijden.

Naar mobiele navigatie