Sanitair/wasserette

Op onze camping staan twee sanitairgebouwen, op het veld Mees en in 't Bos. Beide gebouwen hebben ook een baby-bad gelegenheid.

Het sanitairgebouw op de Mees beschikt over een aparte douche/toiletgelegenheid voor minder validen. Deze bevindt zich aan de achterkant van het gebouw naast de wasserette.

Een stortplaats voor het chemisch toilet bevindt zich in het Mees-gebouw rechts naast de dameskant. Bij het 't Bos-gebouw bevindt deze zich aan de achterkant. Voor het douchen werken wij met een warm-watersleutel, de zogenaamde sep-key. Deze kunt u tegen borg verkrijgen bij aankomst bij de receptie of tijdens de openinstijden in de kantine. U bepaalt zelf het bedrag dat u erop wilt zetten en voor het opwaarderen kunt u in de kantine terecht. Het resterende geld en de borg krijgt u weer terug bij het uitchecken.

De wasserette bevindt zich achter het zwembad, naast de kampwinkel. Ook aan de achterkant van het sanitairgebouw op de Mees bevindt zich een wasserette.

Wij werken met roosters die klaarliggen bij de wasmachines en drogers : u kunt hier uw naam inschrijven achter een tijd/dag dan weet u ook wanneer u kunt wassen, u hoeft dus niet vaak heen en weer te lopen om te kijken of de wasmachine vrij is.
In totaal beschikken wij over 5 wasmachines en 5 drogers. De wasmachine achter de kantine werkt op wasmunten, de wasmachine bij het sanitairgebouw de Mees werkt op euro munten.
Waspoeder heeft u niet nodig, dit wordt voor alle wasmachines automatisch toegevoegd. Wasmunten zijn te koop in de kantine, wanneer deze gesloten is kunt u terecht bij de receptie.

Naar mobiele navigatie