Over ons

Camping en groepsaccommodatie de Oldemeyer is een familie camping met een christelijke identiteit. Er wordt veel georganiseerd voor jong tot oud, zondag is er een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is. Vanwege onze identiteit zijn er een aantal faciliteiten op zondag gesloten, zoals het zwembad, kantine en restaurant, minishop en de receptie.

 


Een klein stukje geschiedenis:
In 1974 zijn we gestart met de camping, we begonnen met een aantal caravans en kampeerplekken. Voorheen was het gewoon een weiland met af en toe een wat heuvelachtig terrein, er was al wel een bestemmingsplan als recreatie-grond aangevraagd. Dhr. Zomer sr begon de camping in 1974 en met hulp van zijn kinderen Dik en Gerard kwam het al gauw tot groei en bloei. Al snel werd er een goede band opgebouwd met de gasten, ze waren erg enthousiast en bleven dit ook.Sommige gasten staan er al vele jaren, of soms zijn hun kinderen nu eigenaar van een chalet of stacaravan. De camping is uitgegroeid tot een 12 ha middelgrote camping, met diverse faciliteiten zoals sportvelden, zwembaden, overdekte speeltuin en groepsaccommdaties. Op de camping staan diverse luxe tot en met eenvoudige chalets of stacaravans, voor ieder gezin is er wel een passend plekje, aan een veld of juist aan een straatje.

In 2012 is de groepsaccommodatie 't Zomerhuis gerealiseerd. Dit is een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie met ruimte tot 90 personen, Ideaal dus voor familie-reunie, congressen, teambuilidings-uitjes of scholen. In 2015 is het huis van Zomer sr. verbouwd en gerestyled tot een sfeervol modern familiehuis: de Oldestee. Met hottub, 5 slaapkamers, openhaard en een prive terras. Te huur voor weekend, midweek of week.

Vanaf 1987 zijn wij samen met Dik en Ada in de zaak gekomen, en in 1992 is vader Zomer uit het bedrijf gegaan. Vanaf die tijd hebben we met twee echtparen de camping gedaan, naarmate het drukker werd kwam er ook personeel. Dik en Ada zijn in januari 2016 vanwege gezondheidsredenen gestopt.

We blijven vernieuwen, in 2017 een nieuwe wifi-netwerk, het sanitairgebouw in 't Bos is vernieuwd in de winter 2017 en komend jaar, zomer 2018, komt er een supergave waterspeeltuin.
Binnenkort kunnen we de foto's en/of tekeningen van laten zien. 

Benieuwd naar nieuws of foto's ? Kijk en like onze facebookpagina voor meer.


Kom jij of komt u ook vakantie vieren bij ons?  Tot gauw!

Gerard en Loes Zomer en team.

Naar mobiele navigatie