Kantine/ zaalverhuur

Camping "De Oldemeyer" heeft een sfeervolle kantine met pooltafels, gezellige loungebanken en een mooie serre. Zo kunt u gezellig even praten, lekker samen eten, of gewoon even een drankje en een snackje halen. Voor een familiefeest of een reunie bestaat de mogelijkheid om buiten het seizoen de zaal te huren.

Kantine/ zaalverhuur

In de kantine kunt u gebruik maken van 2 pooltafels en u kunt gezelschapspelletjes lenen bij de bar. Ook hebben we een paar mooie lounge-hoeken gemaakt.

Maakt u het zich eens gemakkelijk en kies voor b.v. een plate-service, ovenverse pizza's, softijs, patat met een heerlijke snack of een portie nasi of bami. U kunt ook een maaltijd bestellen en dan meenemen naar uw caravan of tent.

Kom samen naar de kantine om koffie of wat anders te drinken, of om zomaar even een praatje te maken. De opnieuw ingerichtte en in stijl gebrachte serre is al gauw in het voorjaar heerlijk om in te zitten.

Camping "De Oldemeyer" is uitermate geschikt voor een familiereünie, conferentie, bruiloft, of zo maar een feest. Vanaf september tot en met juli kunt u één van onze zalen huren, De kleine zaal is geschikt voor ong. 50 personen en in de kantine kunnen ongeveer 120 personen. U kunt ons bellen voor meer informatie of mailen naar info@oldemeyer.nl.

Klik hier om een een virtuele toer te bekijken. 

Naar mobiele navigatie